Шукайте мене у Ґуґлі -
Щодня, без вагань, напрямкИ:
Емоцій багаття невщухлі,
Зерно чи полову - думки.
Розчахнуте в Світ віконце -
Нова віртуальна сім'я...
Палає Спільноти сонце,
Тут справжні і ви, і я.
Читайте мене у Ґуґлі:
Тут плачу, шепчу, кричу
Про біль, що спалив на вугля
Надії живу свічу,
Про світ, що над прірвою висне -
Сучасний Армаґедон,
Істоту людську помисливу,
Що Правду взяла в полон.
Модерна стрімка павутина
Тісний обплітає світ,
Стомовна живе родина
У просторі й плині літ.
Тут пагони мрій зростають,
Натхнення міцніє зруб,
Поезія тут витає:
Тут наш Поетичний клуб.
Шукайте мене у Ґуґлі...
ДЯКУЮ!!! Інтернет- цей геніальний винахід людства, дає кожній людській істоті розкрити себе перед світом, а значить, відчути себе частиною людства, а не самітником.І це чудово. Але кожний використовує його в міру своєї зіпсованості чи навпаки(жартую, хоча...). І без Інету я , напевно, не прочитала б Ваших чудових поезій, і це було б сумно. Нас єднає Клуб, Інет. Спасибі їм за це.