Лише ти тоді людина,
Як чиста в тобі душа.
Коли вона без родини,
Не варта така й гроша.
Завжди бережи родину,
Неси по житті свій хрест.
Шануй не роки – годину,
Самотній не будь, як перст.
Пишайся, що ти людина,
Імення це воскреси.
І долі свою стежину,
Неначе святе - неси…