Якщо у вас кохана є людина,
Яка собою закриває світ -
Лоскоче кров щомиті по судинах,
Несе повітря яблуневий цвіт.
А ви, немов напившися бальзаму
Весною, як курличуть журавлі,
Ідете помолитися до храму,
Щоб відігнати із душі жалі.
І просите у Бога, щоб кохана,
Відкрила двері у кохання світ.
Вам будуть дивуватися прочани,
Як вам вдається розтопити лід.