(Переглядаючи телеканали)
Десь там, під Донецьком,
Людей убивають.
Добре, що далеко,
Моя ж хата скраю.
А он у Слов"янську
Захопили владу.
"Наша хата скраю",-
Дам я вам пораду.
Стали воювати,
Крим анексували.
Моя хата скраю -
Мене ж не спитали.
Рвуть нас всі, шматують,
Вже країна чорна.
Вона ж завжди скраю,
І поперек горла
Тим, хто зневажає:
Люди другосортні,
Що позаселяли
"Їх" краї курортні.
...Чи ж були інакші,
Чи хохлами стали,
Тими, хто лиш скраю
Правду виглядали?
Поки в теплім домі
Ми чекаєм раю,
То згорить і хата,
Та, що була скраю.
17.04.2014р.