Чи бачили Ви Райдугу?
Звичайно!
Бо люблять її всі!
Захоплюються нею!
А знаєте...
Живе там Водолій!
Він легкий, як повітря!
Лише маленький вітерець-
Летить до Мрії, до Любові!
Бо Водолії всі живі, кумедні...
Оригінальні, незалежні...
Дипломатичні і м'які...
Настала Ера Водолія!!!
Братерства прагнення!
Для них-
Головне Слово - Мир!
Людей де люблять і Дива!
Все це є Водолій!
Знаходячись попід Сатурном і Ураном...
Частенько змінюється Він...
Енергія, моторність і дерзання...
А то зачинить перед Вами двері...
Та не подумайте погано...
Він любить Вас!
Він Водолій!
І друзів має він багато!
Просто Сатурна може бути вплив...
То ж знайте...
Важніш для нього Ви завжди!
А народився під Венерою...
Тоді мистецтво його Дім...
Краса й шляхетнії манери...
Кохання! Музика, поезія...
Такий наш Водолій!
В його житті буває лінь...
Й не видно їй кінця...
Він ходить і спостерігає...
Не через лінь...
То він чекає...
Із Космосу...
Гінця...
Щоб Слід лишити Поколінню...
Тому найбільше геніїв
Під знаком Водолія
Сигнали з Космосу приймає
Його Душа...
Машину винайшов,
Щоб працю полегшити людям...
Щоб більше часу
Віддати Зорям!
Добро творити Людям мріє!
Якщо для Вас не по кишені
Утримати гарем...
У жінці - Водолії
Є все відразу!
А гроші...
Для неї почуття важніш!
Якщо вже стане вибір:
У Вас товстенький гаманець?
Вона на Вас й не гляне...
Вибере по Духу!
Це для неї важливіш!
Гуру стане...
І даруватиме знання, що жили в ній...
Вона і подруга чудова...
І щедрості немає меж...
Та, якщо зрадив "друг"...
То не повернеться ніколи...
Хоча і буде говорить...
Така її ментальність...
Та серце більше не довірить...
Ніколи...
Тому її не ображайте...
В Коханні й Дружбі Водолія
Чиста Душа!
Мужчина - Водолій -
Романтик...
Для нього слово - Друг - закон...
Великий, часто, математик...
Машину Часу він знайшов...
Для Водолія все цікаво!
Від цуцика сусідського...
До зірочки нової,
Що у Галактиці горить!
Всіх любить Водолій!
Це Його Ера!
Приєднуйтесь!
Скоріш!
Своїм теплом Душі зігріє!
Завжди Ваш Друг!
І мрійник...
Водолій!
http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=773108
Прекрасний переклад. Прочитала з задоволенням. Такий він і є Водолій! Між іншим, я теж народилася під цим знаком, і теж маю вірша про це. Колись виставлю.Дякую вам за переклад.