Уперто день за днем летять роки.
Спинить не зможе їх ніхто й ніколи.
А ви, тільки задумайтесь,випускники,
Сьогодні ви йдете назавжди з школи.
Йдете туди, куди вас поведуть дороги,
В незнану і незрозумілу даль.
На серці радість, а в души тривоги,
А може навіть …і печаль.
За тим, що ви уже ніколи
Не закружляєте у випускному вальсі.
А ще за тим, що вечорами,
Не танцюватимете в нашому «ІнДансі».
І де б ви не були, нехай усюди,
Щастить Вам, любі діточки, завжди.
Щоб стали з вас хороші Люди.
Щоб ви не знали горя і біди.
2011 г.
«ІнДанс» - хореографічний колектив нашого Будинку культури.