ти можеш багато втратити
і може багато хто зникнути
дощить звідусіль порадами
закон лиш один: не звикнути
дощить звідусіль фальшивістю
і віє любов'ю з користі
оті всі несправжні милості
злим оком на свіжу молодість
а серцю мовчати так хочеться!
від тих, кому "треба", сховатися
дивитись на промені сонячні
із буднів і днів вириватися
а серцю любити так віриться!
та ночі шепочуть насмішкою
що завжди, чим більше мріється
тим довше в подушку у ліжку.
12.05.18