#Некрополіс - експериментальний продукт, який не можна назвати ні прозовим, ні поетичним - в класичному розумінні. Тут немає чіткої головної лінії та героїв. Цю книгу можна читати практично з будь-якої сторінки, але якщо ви зробите це крок за кроком - в кінці ви складете свій особливий пазл. Вашу картинку доповнять ілюстрації Ярини Каторож та #Вірші_в_КУТочку Богдана Кухти.
Збірка існує в ознайомчому та повному форматі. Вартість пдф збірки - 40 грн.
Успішного вам повернення (спойлер)
Читати тут - https://issuu.com/virshivkyto4ky/docs/
Підтримати автора:
4441 1144 2483 1947 - моно
4149 4999 9060 2763 - приват