Він йшов, похнюпившись, накульгуючи, з поля.
Свистіли на чужих трибунах глядачі.
Нестерпну біль в коліні і плечі
Підсилила судді-хабарника сваволя.
У ріднім клубі, певно, це сезон останній...
Запрошують у європейський другорядний.
Та і родина мріє бачить світ порядний.
А він не має відповіді в цім питанні.
Свою надійність в захисті доводив ділом.
Від травм не корчивсь, захищав ворота тілом.
Всі сили – боротьбі, і, поки, має змогу.
Та розуміє – вік і форма вже не ті.
І не судилося здійснитися меті –
Здобути в першості країни перемогу.
Вересень 2016