Вже зима прохолодою дихає,
Але ж сонце ще світить, пече.
Я приїхала, тату, до тебе,
Щоб схилитись на рідне плече.
Щоб поглянуть в усміхнені очі,
З Днем народження щоб привітати.
Тобі, добрий, хороший мій татку,
Сили й радості побажати.
В сімдесяте вже гордо й сміливо,
Землю сніжить красуня – зима
Ти чекав на нас, тату, й не диво
Всі приїхали, я не сама.
Ось заходить у хату поважно,
Помічник твій – улюблений зять.
Про такого недаром говорять
«Де такого іще можна взять?»
А ось внучка до тебе татусю,
З подарунком летить – поспіша
На баяні заграє Іннуся,
І від співу – потерпне душа.
Ти ж так любиш коли ми співаєм
Українських народних пісень.
Ти ж живеш цим і ми про це знаєм,
Ти б же слухав їх ніч і день.
Ми на шастя, Тобі заспіваєм
Розвеселемо. вашу ми хату.
Довгих років, добра побажаєм,
І здоров»я, рідненький мій тату.
04.12.2017 р