Тернопіль файне місто,
Загадковий завжди став.
Весною в каштанах квітне,
Зимою в сугробах спав.
Тернопіль молоде місто,
Студентської дружби сплав.
Кохання палке і ніжне,
Я знову крізь роки згадав.
Тернопіль класне місто,
Соловейко у парку співав.
Завжди щире й привітне,
Його я б із тисяч впізнав!
Східний масив і Канада,
БАМ і Дружба твоя.
Як тебе не любити?
Центр ти юність моя!
До тебе приїду я знову,
Пройдуся по парках твоїх.
З тобою почнемо розмову,
Про друзів твоїх і моїх.
Що було колись я згадаю,
Як юність моя тут пройшла.
І знову на крилах літаю,
Від давнього цього тепла.
Знов острів закоханих кличе,
Дарує щасливе життя.
І ключ журавлиний курличе,
Над ставом поважно кружля.
І в церкві старенькій над ставом,
Вінчають закоханих знов.
І є наш Тернопіль тим містом,
В якому панує любов!