Пробігла весна швиденько,
Он там, на полях, була.
Чарівна й така гарненька,
А з квітів вінок сплела.
Та й сукня легка, прозора,
Ой, зваблива ж то яка!
Квітчасті по ній узори,
Літа безмежність близька.
І веснонька стріне літо:
Тобі тепер ось тут жити,
А я відцвіла...Відцвіла.