Співає світ сьогодні в Передзвонах,
У них віки убрались в білий цвіт,
Лунає пісня з танцем в перегонах,
Так мило, ніжно, щиро - десять літ.
У них любов, душа дзвінка, іскриста,
Кохання мить, а в нім бринить струна,
В нім світла нить і та краса росиста -
Одвічна даль і гавань в ній одна.
Із тисяч слів вітри плетуть сузір'я,
Із побажань - намисто світлих днів,
Де віщі сни вплетуться у повір'я -
Це все разом виходить з берегів.
З тих берегів, де птахою у вирій,
Де в кольорах веселки дивний щем,
Вам довгих літ бажаємо, так щиро,
В пісенних зливах, під рясним дощем.
Дощем із віри, правди та надії,
У зливах оплесків і злетів до небес,
Хай здійсняться всі задуми та мрії,
У них чекаємо від вас нових чудес.
Дзвінкої пісні в мирі з солов'ями
І слів ласкавих в пригорщах земних,
Ми залюбки святкуєм нині з вами,
Десяток перший літ таких, чудних.
З роси й води бажаєм гори щастя,
Довіри, розуміння та добра,
А ми приймемо пісню за причастя,
Аби любов завжди між всіх цвіла.
Співає світ сьогодні в Передзвонах,
У них віки убрались в білий цвіт,
Лунає пісня з танцем в перегонах,
Так мило, ніжно, щиро - десять літ...