Напиши мені свого листа,
Що із маркою та у конверті...
Так, можливо, я надто "проста",
Та письмові рядки - найвідверті.
Ти вкарбуєш навік у листі
Те, що гаджети дати не в змозі,
Твої літери, мов на холсті,
Оживуть і подарять емоції.
Поділись тим, що маєш в душі,
Якщо навіть це буде нерадісно,
Запиши мені свої вірші,
Щоб в твій голос вслухалася жадібно...
Подаруй мені збірку віршів
З ароматом парфумів і спогадів, -
Я носитиму їх у душі,
Від нещирих сховаю поглядів...
Якщо б ти мене просто спитав
Моє чисте й відверте бажання...
"Напиши мені просто листа...,"-
Відповіла б я на запитання.