Навпаки. Все у нас навпаки.
Сподівання голублю у серці,
Що колись неодмінно притреться,
Обкатається те "навпаки"...
Я люблю, як сміються зірки.
А тобі вони хмурістю пахнуть.
Я в поля, до прозорості прагну,
А у тебе на покуті – ліс,
Замість пісні – бурчання коліс.
Полюси протилежні і в слові:
Штиль і шторм. І, звичайно,
в любові
Неоднакові наші смаки –
Все – по-іншому, все - навпаки:
Я кохаю тебе. Ти – мене...
Але це, мабуть, хай не мине.