І знову вже 77-й!
Годуєте нас!?
Авжеж!?
Бандитам-сепарам підмогу
торує залізний кортеж.
І знову
плюндруєте землю,
нащадки ординських заброд!
Вас муляє заздрість чорна,
що тут український народ?!
Для нас понад все - Батьківщина!
- У думці, у слові, в житті...
Так знайте! -
Стрілятиме й жінка.
Ось кулі!
Ладуй!
По орді!
Бо,
жінка не тільки - матір,
Вона - Берегиня і воїн!
Чекає на вас тут могила!
Тримай!
Закладай!
Набої!
Не вмерла в нас -
Слава і Воля!
Воскресла країна з оков!
Бо краще вже смерть,
ніж неволя!
Й за неньку віддати - любов!