Старинній замок височів на сцені,
Зірки сіяли на його вершині.
У «Королівстві знань» зібрались люди,
Бо шестидесятий випускний нині.
Чотири пишні гарніі принцеси:
Каріна, Лєна, Ліля і Альона.
Тут головні вони в цьому процесі
Все вміють, не бояться , що спаде корона.
Ось щойно атестати їм вручили,
Така хвилююча й бентежна мить.
Дитинство закінчилось, де їх вчили,
Як на цім світі доведеться жить.
Так хочеться, аби їхні дороги
Були гладенькі, рівні і барвисті.
Що поведуть від рідного порогу,
А будуть же й трояндові й тернисті…
Сьогодні свято. Всі такі веселі,
Співають , метушаться і сміються.
Ще мить одна і в випускному вальсі
Всі закружляють – в простір розіллються…
Потім заграви у нічному небі,
Усім селом будуть спостерігать.
А вже під ранок – ці дорослі діти,
Схід сонця будуть весело стрічать.
А сцена спорожніла і притихша…
Не чути музики, погашені софіти.
Старинний замок в самоті зітхає,
Те не на довго – прийдуть інші діти.
23.06 2018 р.