Ти підійшов і притуливсь близенько…
Забилось в грудях, у моїх, серденько.
Ти ніжною рукою гладив мені плечі,
І говорив мені такі солодкі речі..
Ти доторкнувся до мого волосся,
А потім ще… і ще… чи то мені здалося?
В обіймах ніжних вились наш руки,
Проникливо злітали дивні звуки….
Ми цілувалися, кохались до нестями,
Одне лише кохання і було між нами…
Від щастя шаленіло тіло, губи.
А ти своїми, щось шукав, мій любий…
А тіла рвались одне одному навстріч,
Це була наша перша, неповторна ніч…
Сполохав тишу - мій протяжний стон.
О, Боже, дуже жаль мені, що то був лише сон.
20.07. 2018 р