Розірване небо на клаптики мрій
Посипались зорі, аркади,
Сповитий гріхами блажений цей світ
Стовпами тримає ще землю.
Розпечене сонце у тисяч жарин
Промінням ласкає ще простір.
Вар"ятом роздмухана чирком та мить
У попіл пів світу зпожежить.
Світило нічне,серпанком гулькне
Допоки шальки у балансі.
Невігласом ніч в пустоту засиичить
Чи збудять ще півні світанки?...
Світ відлунням у душах дзвенчить
Це SOS порятнку,як морзе
Ми черстві сліпці ще поки живем
Над прірвою зтислись вже хмари.