Дощ іде з самого ранку
Скрізь калюжі і вода
З парасолькою на ґанку
Нам до школи вже пора!
Не вщухає ні на хвильку
-Краще б ти не заважав!
Доще, ну зроби зупинку!
Вдень у нас багато справ!
Знаю, знаю, що вже осінь
І твоя прийшла пора,
Але ми чекаєм досі
Ще хоч трішечки тепла!