Гей, там в поле трактори йдуть.
На городах стан жінки гнуть.
А в ‘’підпільній’’ хаті
Пияки затяті
Самогон п'ють.
Гей, від зорі до ночі
Погулять охочі
Самогон п'ють.
Як нап’ються, то горластять,
Не шанують тихе щастя.
Їм начхать на поле,
На нещасну долю
Для домашніх.
Гей, від зорі до ночі
Погулять охочі-
Геть пропащі.
Я на жінку не молюся,
Вже й до жінки не горнуся.
Як нап'юся бражки,
Вскочу до любашки,
Залюблюся.
Гей, від зорі до ночі
Погулять охочий
Розведуся.
Йому жінка вже не сниться,
Йому жінка не годиться.
Може верне крила –
Чоловічу силу
Любка мила.
Гей, від зорі до ночі
Погулять охочий
Вірить в диво.
Ось і любка вже не грає,
Хай з ким іншим погуляє.
Завертає в хату
Пити цьмагу кляту,
Дім минає.
Гей, геть забув він стежку,
Що вела у гречку.
Пропадає!
2018
.
9