Буває важко щось сказати
І ти не спиш, шукаєш безліч слів.
Лише, щоб просто відшукати
Все те, що досі не зумів.
Буває хочеться мовчати
Й дивитись тихо в очі їй
І більш ніщо не помічати,
Спинивши погляд на одній.
Буває ти годинами чекаєш
Її, як вперше, десь біля вікна.
І з-поміж інших знов впізнаєш,
Сказавши ніжно: " Це - Вона ".
Буває так, що хочеться писати,
Не зупиняючись, писати про красу.
Яка змогла колись зачарувати,
Яку, мабуть, назавжди збережу.