Для мене я не довго була поруч,
Я можу значно більше й ти це знаєш.
В житті так склалось: я - праворуч, ти - ліворуч
Ти довго тлів, та до кінця не догораєш.
Не знаю вже чи варто повертати,
Хоч не жалію ні про що, що було,
Та в світі, друже, кожен має знати:
Ти не повернеш те, що вже минуло.
Писала вже: вночі рахую зорі,
А вдень все мрію у своїм тумані
Тоді ми двоє разом були хворі,
Тепер одна я у солодкому дурмані.
Я часто ходжу просто в твої сни,
По іменах я знаю всі твої трофеї...
Приходь хоч інколи в руїни від весни
Літає досі там твоя маленька Фея...
17.05.2018р.