- Що мертвим?
- Мертвим - спокій, вічний спокій...
- А нам живим?
- А нам живим??? Життя!!!
- Що мертвим?
-Мертвим - пам'ять, вічна пам'ять...
- А нам живим?
- Так часто - забуття(
- Що мертвим? Свічечку за упокій і добре слово в пам'ять ще сказати.
- Нам живим? А в нас живих життя і так багато треба нам дістати(
Завоювать собі під сонцем місце
́і цілу купу вирішить проблем
Аби нових ще більше наробити)
Бо ми - живі, бо ми іще живем)
- А вмрем усі( і в гріб не заберемо) все те що назбирали за життя.
На всіх чекає спокій й вічна пам'ять.
- А інколи лиш вічне забуття