Прошу щоранку в Бога ясний день,
Щоб він додав у праці людям сили,
Близьких до серця співаних пісень,
Які б довкола птахи голосили.
Молюся Богу за свою рідню,
За друзів тих, яких іще зустріну.
Молюся ранку і молюся дню,
Молюсь за нашу мову солов’їну.
Молитись буду кожен день за мир,
Допоки кров переростає в маки.
Поки на сході не зникає вир,
Молитимусь в соборі паки-паки…
І вимолю, молюся ж бо на те,
Землі своїй я миру на століття.
Нехай Господь нам біди відверне,
Дасть Україні мирні довголіття.