Чекання
Я тебе, мій коханий, чекаю.
Душу сум огортає щодня,
Бо тебе усім серцем кохаю.
Без любові – життя не життя.
Знаю: перед тобой завинила,
Відчуваю провину свою.
Та прошу я у Бога прощення,
І у тебе прощення молю.
Кожен вечір для мене – як вічність,
Ти в далекій, чужій стороні.
Сум ятрить гострі рани у серці,
І ночами не спиться мені.
Дні рахую, рахую і ночі,
У надії і вірі живу.
Я відчути тепло твоє хочу,
Прагну бачить у сні й наяву.
Ти як сонце зійдеш із-за скелі,
В твоїм серці розтопиться лід.
Я коханням тебе відігрію,
Не спокусить мене зради плід.