Де мої губи,
щоб відмовити тобі?
Де мої руки,
щоб відштовхнути тебе?
Де мої ноги,
щоб піти від тебе?
Йосип Струцюк
Я до тебе серцем прикипів,
Не в силах жити, як тебе немає…
Лиш дивуюсь, як без тебе жив,
Серце ж весь цей час тебе кохає.
Доленько моя на цій землі,
Певно мені, доле, так судилось…
Знаю, люди не завжди святі,
В чомусь моє щастя помилилось.
Я до тебе серцем прикипів,
Не в силах жити, як тебе немає…
Лиш дивуюсь, як без тебе жив,
Серце ж весь цей час тебе кохає.