Ти поклич - я прийду,
Як приходять крилаті світанки,
Знов у щасті зійду,
Залишивши любові останки.
Ти поклич... Озовусь,
У коханні лебідкою стану,
Тільки прошу - не змусь...
У пекучій сльозині розтану.
Ти поклич... крикне сич,
Прокричить в небеса, мов востаннє,
Впаде сон, наче принц -
У кохання... спізніле кохання...