Верещала Свинка дзвінко,
(їй матуся мила спинку):
— Ой, лоскотно! Ой, не треба!
Ну й попала я в халепу!
— Тихо, донечко моя, —
каже матінка-Свиня,—
будеш чиста та рожева,
наче справжня королева.
— Я купатися не хочу!
Ой, печуть від мила очі!
— Всі купатися повинні,
не такі вже ми і свині!