Моя весна прийшла іще зимою,
як холодно було і заметіль,
вона взяла мене з собою,
запевнивши, що у житті є ціль.
Я йшла за нею з вірою у серці,
сприймаючи всі біди, як урок,
я бачила себе у іншому люстерці
хоч нереальним був цей кожен крок.
Я слідом йшла і часто спотикалась,
боліло все, але найбільш душа,
я падала і знову підіймалась,
продовжуючи шлях свій неспіша.
Я мала все пройти і пережити,
відчути страх падіння від невдач,
це все для того, щоб почати жити
без нарікань і задніх передач.
Весна мене навчила жити,
любить себе і все, що навкруги,
тепер я можу іншому радіти
із серцем повним до життя снаги.