Ходить панна осінь містом
Посипає землю ли́стом
Лист кружляє золотавий
Гріє сонечко ласкаве
Голуба блакить небесна
І погода пречудесна
Мені душу зігріває
В серце казка оживає!
Зачарована красою
Я такою не земною
Барви в осені яскраві
Є багряно-золотаві
Всіх нас осінь захопила
Навіть втриматись не сила
Пару слів заримувати
Нового вірша додати!
Бо вона така погожа
На чаклунку добру схожа
Всім дарує щастя миті
Й дні у золото сповиті