Я навчуся без тебе жити!
Я навчуся вже бути одна!
Я зумію любов пережити,
хай навік залишуся сама.
Я спробую все забути,
я лишу себе всіх почуттів,
що зуміла до тебе відчути,
я так зможу, так ти захотів.
Я примушу себе відродитись,
в моїх венах відновиться рух,
я навчуся крізь пальці дивитись,
відпускати бажання, як пух.
Я дозволю собі буть складно́ю,
недосяжною іншим тепер
найтвердішою в світі скалою,
без потоків, рослин і печер.
Я заставлю себе, якщо треба
відключити усі почуття,
зупинити рух хмар серед неба
і поринути в вир небуття.
Я здолаю усе, що посміє
натикнутись на мому шляху,
бо тепер моє серце вже вміє
не піддатись спокусі й гріху.