Візьму тебе за руку,
Не буде вже розлук.
Закружить в танці знову,
Мелодій ніжних звук.
Це ти моє кохання,
Це ти моя любов.
І я не можу більше,
Без тебе жити знов.
Ми обнялись з тобою,
Мов з місяцем зоря.
А сніг летить кружляє,
Почнемо все з нуля.
Заплету у твої коси,
Я сніжинки чарівні,
Щоб розлука вже ніколи,
Не наснилась навіть в сні.
Розцілую твої очі,
І не буде уже розлук.
І тільки чути серед ночі,
Двох сердець щасливих стук.
Це ти моя єдина,
У світі лиш одна.
Як жив без тебе досі,
Не знаю навіть я.
Розцілую твої губи,
І земля з під ніг піде.
Моя кохана, моя люба,
Найважливіша за усе!