Осінь дарує тепло останнє,
Щоби збулися мої бажання.
Настане холод, прийде зима,
Та буде тепла моя душа.
Осінь дарує барвисті шати,
Щоби могла я красу пізнати,
Щоб розрізняла добро і зло
І щоби серце щирим було.
Осінь дарує дощик і вітер,
Щоби я знала, чому радіти
І щоб пізнала присмак сльози,
Адже без неї- не люди ми!