За вікном знову дощ хризантемовий запах ворушить,
А краплини вистукують, ще невідомий нам вальс.
Вітер з півночі холодом землю осінню засушить,
Все готує зимі, хоч приходу для неї не час.
Ще вертається літо біленькими хмарками в небі,
Захід сонця торкається рос у ранковій траві.
На плесо часами випливає поранений лебідь,
Проте осінь відчутно, вона вже давно на дворі.
Ще живі кольори залишилися трохи від літа,
Ностальгія, чомусь, за теплом заховалась в душі.
Піднімається вгору недавно посіяне жито,
Час на дворі такий, коли пишуться гарні вірші…