Коли весь світ десь випаде із правил,
Коли загубить тишу у душі,
Коли у нервах рватимуть всі трави
Потрібен буде спокій у вірші.
Потрібна буде темрява в бажанні.
Знак стоп покаже напрям звідусіль.
Потрібні будуть іскри для кохання,
І іскри ці потрібні нам усім.
Стоп світ, стоп розум, взрив у серці.
Це спалах нової зорі,
Гарячий промінь в світ десь рветься.
В любові очі як нові.
І мир і тиша і порядок,
І сниться сон про божество,
І без інтриг і без загадок,
Розкрите вічнеє єство.
Це світ очима не людини,
Цей світ очима є творця,
Цей світ існує не хвилини,
А він світ існує до кінця.