Хочеться жити, шаленіти,
Без заздрощів, просто любити.
Любити все, що бачиш, чуєш,
Все, що в душі своїй малюєш.
Хочеться з мріями літати,
З коханою в обнімку спати.
Хочеться все , що є красивим,
Хоча, вже ти стаєш геть сивим.
Ти не один – нас так багато!
Для кого кожен день, як свято.
А хочеться, щоб стало більше,
Щоб всім жилося краще, ліпше.
Вам п»ятдесят – чи ще на носі,
Хто не відкрив – відкрийте очі.
Вік у душі – роки це цифра,
І не важливо де прилипла.
Життя складне, але ж і миле,
Хоче, щоб Ви його любили.
Життя любити – це є мудрість,
Хоча воно нас б»є і судить.
Поб»є, поб»є, тай перестане,
Дасть помилки свої поправить.
І міф розвіє, що «десь» краще,
Живи! Радій! Як не ледачий.