Шановні власники сайту!
Я видалив свій твір "Разом, в єднанні оберемо гідних" на знак протесту проти ваших спроб на власний розсуд редагувати авторський текст. Звичайне українське слово "гниди" ви з невідомих причин замінили на ***. Я ніколи не допускаю у своїх творах нецензурної лексики. Завжди намагаюсь дотримуватись встановлених сайтом правил, проте вважаю неприпустимими будь-які і будь-кого спроби вводити цензуру.
Я припускаю, що вам, мабуть, не подобається розміщення на ваших сторінках творів, які піднімають гострі, незручні для діючої влади проблеми нашого громадянського життя. Нема проблем. Заберіть із свого переліку громадянську і військову лірику і моїх відповідних творів у вас не буде. А, може, я взагалі дам вам спокій і не буду публікуватись. Мистецтво має служити народу, а не купці олігархів, які узурпували владу. К.Корінь.