Людиною родився на землі
І маєш нею тут життя прожити.
Завжди будь на коні і у сідлі,
Навчися, сину, край свій боронити.
І пам’ятай, складне в людей життя,
Ти ж завжди знай, що ти проста людина.
Навчи і ти колись своє дитя,
Любити й захищати Батьківщину.
Пишайся завжди щедрим врожаєм,
Знімай шапчину, як приходиш в хату.
Зич людям, все що добре, навзаєм
І не груби ніколи мамі й тату.
Як день прожив, то дякуй і молись,
А за кохану помолися двічі.
На неї, а не в дзеркало дивись,
Щоб усмішка не сходила з обличчя.
Коли людське імення пронесеш,
Корону вдягнеш, як нову оправу.
І у житті не заплямуєш честь -
Людиною назвуть тебе поправу.