В небі загорілася справді ще небачена зоря,
Зоря, яка несе в душі доброту промінням,
І перед нею предстануть всі землі, і моря,
І вона запалить увесь світ вогнем прозріння!
Цей вогонь не пропустить жодного із нас,
Всі відчують, що настане справедливість,
Душа запалає ще сильніше, ніж в минулий раз,
І зрозуміють, що фантазія - нова можливість.
Тож гори, надай вогню, щоб душа нарешті запалала,
Не зупиняйся, не здавайся, і не смій згасати,
Все тільки, тільки почалось для цього світу,
Тож палай, і навіть не думай припиняти.
Reverse моєї душі >:3
/*
Тож гори, гори, гори, /Надай душі тепло!
Не зупиняйся!/Не здавайся!
Все тільки почалось :3
Тож гори, палай і не згасай,
Я хочу, щоб душа танцювала, /Щоб горіла
І ніколи не припиняла >:3
*/