Не завдавайте болю коханим,
Бо боляче стане і вам,
Глибокі відкриєте рани
І душу розірвете в хлам.
Не грайтеся із почуттями -
У них тонко виткана грань,
Ви біль завдасте до нестями,
Ведмедем розчавите лань.
Подумайте, перш ніж сказати,
Слова - найжорстокіша зброя...
Не тільки уражений буде страждати -
Страждатимете обоє!
Зробіть краще крок назустріч,
Позбавтеся протирічь;
Й себе, і коханих не мучте,
Стосунки - крихка дуже річ.
Пробачте, якщо вас образили чимось,
Засуньте в шухляду гординю,
Любов не ламайте словами якимись,
Любов - це найвища святиня!
Приходять образи в життя наше часто,
Гостем чужим, незваним...
Простіть і даруйте коханим щастя,
Не завдавайте болю коханим!