Ви бачили очі у щастя
Їх колір із глибин,
І форма без мутацій
В них особливий блиск.
*******
Сон...ти ньому ангел-рибка
І не знурюєшся в глибину
Цей сон тримає косморівень
Допоки сонце б"є у тьму.
********
І ти не ти,і тінь не я
Чийсь погляд в спину.
Сферичний б"є розряд.
Ти із межі у межі,
а вже пунктиром я.
********
Океан,берег,горизонт
Кроки,пальці,пісок...
Ступаєш...краб ад"ютант
Кусає пяти,рве плоть.
Шум,прибій,штиль...
Кров із водою,вже не біль.
**********