Що є люди? Що є навколо?
Бійки за владу, суперечки за мову.
О небо синє, вічне небо,
Нам твоя мудрість більше не треба.
І кожен скаже, що кожен знає -
Дорогу свою він сам обирає.
Тоді чому ж це долі не має?
Чого ми стали, як розігнана згая?
Живе щось у серці - нізащо не вмирає,
Про це на небі кожна зірка співає!
А що стало люди? Що стало навколо?
Пішли сини - взялися за зброю.
О море чорне, бездонне море,
Хіба ми винні, що з нами горе?
Ворог у мені? Чи він поза мною?
Хіба оце зло долають стіною?
Летіли птахи, летіли на волю -
Непотрібні думки їх не крають, не томлять.
Воїни сплять - їх вогні не згасають,
Поки є хтось - про них пам'ятають.
Що буде люди? Що буде навколо?
Розізлиться народ та й лиха накоїть...
Шановне Панство, пропоную до вашого огляду музичний вірш, написаний мною під дією емоцій пов'язаних із ситуацією на нашій землі. Я вірю, настане день - ми переборимо усі ці злидні. І навіть якщо не вірить вже в це ніхто - я все одно вірю. Бо є я, і є Ви. А ті хто продав себе і свій народ - вони не ті на кого варто звертати увагу! Дякую! Щастя всім!
Перешкоди завжди були і будуть на шляху, все залежить від нас, я впевнений. Тому, щоб не заважали, треба бути сильнішим, а ми вже є, ми майстри слів....