– Придивися, будь ласка, до мене ретельно!
Я такий позитивний і лагідний пес.
Лиш про тебе, господарю, мрію таємно
І хоч трішки благаю для себе чудес.
Так давно і терпляче чекаю на тебе!
Непомітно і швидко спливає мій час.
Уночі гірко плачу, вдивляючись в небо.
Сьогодення сприймаю без зайвих прикрас.
Кажуть, ніби я сильний, кмітливий, хоробрий!
І у мене є кличка дарована – Макс!
– Не звертай, що у мене немає породи.
Безліч маю шляхетних принад і окрас.
Я твій янгол, господарю, тільки безкрилий!
Без вагання розстанусь за тебе з життям.
Незрадливо служитиму, буду грайливим,
І любитиму серцем аж до забуття.
– Лиш мене віднайди на просторах безкрайніх
Серед тисяч стежин і великих доріг.
– Стань моїм ліпшим другом, єдиним і справжнім.
– Запроси на щасливий, домашній поріг.
Гучно буду вітати тебе при нагоді!
Лапу дам і завжди буду поруч іти.
Разом легше здолати усі перешкоди
І позбутися сірих тонів самоти.
01. 02. 2019 Л. Маковей (Л. Сахмак)
ФОТО ПЕСИКА РЕАЛЬНЕ! ХТО ХОЧЕ ЗАБРАТИ, ЗВЕРТАЙТЕСЯ ЗА ТЕЛ 0934256678
0669409324, Галина Лазарчук. ПЕСИК ЗНАХОДИТЬСЯ В КИЄВІ.
ПЕСИК ПРИЛАШТОВАНИЙ!