Любов без фальші та образ
Це найкоштовніший алмаз.
Кохайте тих, хто любить вас.
Цілуйте тих, з ким повсякчас
Ви відчуваєте екстаз.
І не марнуйте даром час
Із тим, хто забуває вас.
...
Не грає з серцем той, хто любить,
Бо почуттям своїм голубить;
Шанує та оберігає,
Душею шепче, що кохає.
Цінуйте тих, хто любить вас
Без зайвих слів та пишних фраз..