Пролітають роки із ключем журавлиним -
Так вже здавна в народі було.
Де б не був ти, а думкою линеш
У найкраще, у рідне село.
Де лелече гніздо і сади у цвіту,
І джерельна криниця, і хата.
На іконі рушник, хліб і сіль на столі,
І любов у очах мами й тата.
Чорнобривці і мальви там пишно цвітуть,
Пахне м'ята, квітує калина.
Пам'ятай, що тебе тут і люблять, і ждуть -
повсякчас для батьків ти дитина.