Легеньким подихом весни
Ти щік моїх ледь доторкнувся.
В свої обійми поманив
Голодним поглядом розкутав.
А я метелик на вогонь
В тобі розтанути хотіла.
Летіла за тобою удогонь
І ти торкавсь, і я тремтіла.
По всьому тілу струмом б'є
І кожен нерв, як замикає.
Мені ти сили додаєш
Напевне, це весна міняє.
Я у очах твоїх тону
Одягнена в твої обійми.
Вночі сьогодні не засну
Про тебе буду знову мріяти.