Поет та що він таке?
Звичайна людина яка пише вірші, поеми і так далі.
А ви знаєте скільки поет сидить поки придумає той чи інший рядочок вірша чи поеми?
Ні тоді я Вам розкажу.
Поет це людина, яка хоче придумати щось нове,і красиве.
Щось таке чого ніхто ще ненаписав.
Він думає багато днів і не спить багато ночей.
Коли ця люди щось придумала таке цікаве вона хоче поділитися цим з іншими.
Поетові завжди цікава думка інших людей.
Ця людина спочатку засмучується коли людям не подобається її вірш, а потім старається все виправити.
Поет ніколи не хвалиться своїм твором.
Тому вітаю всіх поетів і поетес з днем поєзії🎉