Весна шаленіла,
Весна божеволіла.
В коханні всьому
Признавалась підряд.
Ревнивців не мала,
І цим задоволена,
Спішила все далі –
Серця підкорять.
Справляла з деревами
Пристрасні оргії –
Дісталось і їм
По амурній стрілі.
На згадку усім
Залишала автографи –
Зеленим чорнилом
На вогкій землі.