Купається в сонці дорога додому,
Їй вітер нашіптує дивні казки,
Всім нам здавна ця дорога відома,
Хоч йде у сторони світу усі.
У кожного своя дорога,
Й нема за неї ще миліш,
Без неї сум, страх і тривога,
А з нею в сто раз веселіш.
Когось веде вона у місто,
Комусь звертає у село,
На ній не буде нам всім тісно,
Вона, немов хмільне вино.
Без неї так усім погано,
Й життя без неї, не життя,
Бо лиш вона веде до мами,
Лиш вдома ти завжди своя.
Й куди б моя дорога не звертала,
Куди б вона мене не завела,
Мене чекає завжди вдома мама,
Подвір'я рідне, й хата дорога.
22.03.2019 р.